Nagyon egyszerű elkészíteni.
Hozzávalók:
1 közepes nagyságú egész csirke, 1 nagy fej hagyma, 1 nagy alma, só, bors, majoránna, sült csirke fűszer só, sütő zacskó.
Elkészítése:
A csirkét megtisztítjuk, lemossuk, kimossuk :-)
Az almát és a hagymát nagyobb kockákra vágjuk.
A csirkét belül jól befűszerezzük, majd megtöltjük a darabolt hagymával, almával.
Sütőzacskóba rakjuk.
Előmelegített sütőben 180 fokon kb. 2 óra alatt készre sütjük.
Köretnek a finom töltelék mellé még burgonya pürét készítek.
Húú de nagyon jól hangzik. Bár én még soha nem sütöttem almával húst, lehet itt lenne az ideje kipróbálni...
VálaszTörlésMegéri kipróbálni. Szerintem nagyon harmonizálnak az ízek.
Törlés