2012. június 7., csütörtök

Rántott csirkemell salátaágyon



Már elég régóta nem írtam, dehátttt mindig közbejött valami.........
Nagyon finom, könnyű vacsi, és a saláta saját, ezért még jobban ízlik a családnak :-)
Készítettem rántott csirkemellet (A husit szeleteltem, sóztam, borsoztam, kikloffoltam, aztán paníroztam-liszt, tojás, prézli- és bő olajban kisütöttem, majd papírtörlőre raktam, hogy a zsíradék lecsöpögjön.) friss salátával (A saláta: fodros sali, paradicsom, hagyma, paprika darabolva, kevés só, olivaolaj,majd tálaláskor meglocsolva Cézár salátaöntettel.)


Egyszerű, gyors, nagyon finom!!!!

2 megjegyzés:

  1. Már kérdezni akartam, hol vagy ilyen hosszú ideig! Jó, hogy újra itt vagy!
    Nálunk a rántott hús nagy kedvenc, már sülés közben "kóstolgatják", így ehhez kell igazítanom a mennyiséget. Saláta meg minden mennyiségben jöhet, még a bundás kenyérhez is:-)

    VálaszTörlés
  2. Mi is szeretjük nagyon!!!!! És persze a rántott húsból sosem elég.
    Azért "tüntem" így el, mert apu hazament (sokáig itt volt, és akkor könnyebb volt minden.), az átalakítás meg még javában zajlik, sok az elfoglaltság, így nem maradt energiám főzés közben fotózni, meg utána feltölteni, és leírni a receptet, elkészítési folyamatot.

    VálaszTörlés